Az üzletág igazgató köszöntője

Tisztelt Hölgyem/Uram!

„Van-e elkeserítőbb, mint az élethosszig tartó tanulás?” Tette fel a kérdést tanárom az előadásán. Elgondolkodtató. Tényleg olyan korban élünk, amelyben a tanulás nem fejeződhet be? Riasztóan is hathat, amennyiben így tesszük fel a kérdést. Azonban az élet ennél árnyaltabb. Folyamatosan képezni magunkat egyszerűen szükségszerű! A tudás olyan eszköz, amelyet ha átadunk valakinek, akkor is megmarad nálunk, sőt, még gyarapodik is: az átadás tapasztalatával.

Eddigi működésünk során folyamatosan szembesültünk azokkal a kérdésekkel, hogy

  • Létezik-e minőségirányítás, minőségbiztosítás képzés, szakképzés nélkül?
  • Biztosítható-e a folyamatos termelés, stratégiai tervezés, tudatos és felelősségteljes munkavégzés kiképzett munkavállaló nélkül?
  • Megfelelhetünk-e a különböző jogszabályok által meghatározott képesítési előírásoknak államilag elismert végzettséggel rendelkező munkatárs nélkül?
  • Szükség van-e olyan partnerre, amelyik segít a probléma feloldásában?

Egyenes út vezetett tehát az Apave Akadémia töretlen fejlődéséhez. Segítségünkre van az Apave majd másfél évszázad szakértői tapasztalatainak összessége, és a világ minden részén tevékenykedő 1800 munkatársunk által alkotott szellemi holdudvar.

Tevékenységünkről elmondható, hogy az összes képzési feladatra tartogat megoldást, legyen az az országban mindenki számára elérhető nyílt felnőttképzés, vállalati kihelyezett képzés, néhány órás továbbképzés vagy több féléves szakképzés, előzetes tudásszint felmérés, vagy képzési szükségletek felmérése.

Válasszon kínálatunkból! Amennyiben tanácsra van szüksége, kérdése van, vagy nem talál megoldást, vegye fel velünk a kapcsolatot!