Figyelem! Engedélye­zett kép­zé­si prog­ram­jaink, sze­mé­lye­sen is meg­te­kint­he­tőek iro­dánk­ban ügy­fél­szol­gá­la­ti idő­ben (hét­főtől–péntekig 8:00–16:30-ig). Ké­rem, ke­res­se az ille­té­kes kép­zési kol­lé­gát, szak­mai ve­ze­tőt vagy az Aka­démia igaz­gatóját!

Bejelentési számunk: B/2020/000326, Engedélyszámunk: E/2020/000060

Minőségirányítás (ISO 9001)

A minőségtudat kialakítása, és a minőséggel kapcsolatos elkötelezettség fokozása

A képzés célja:

A képzés célja, hogy a résztvevők megértsék, és elsajátítsák a minőséggel kapcsolatos összes tudnivalót, a minőség szerepét és fontosságát saját munkájukban, ami sikeressé és elfogadottá teheti tevékenységüket és cégük működését a vevői elvárások minél jobb teljesítése érdekében. A képzés logikus és egyszerű elven közelíti meg a minőség jelentőségének megértését, és ezáltal teszi lehetővé ennek tudatos alkalmazását a kollektívák számára.

Tematika:

A minőség fogalmának megértése a közéletben mindenkit érintő termékvásárlástól kezdve, a gazdasági életben történő termék előállítás tudatos megvalósításáig.

 • A minőség termék paraméteres tervezési megközelítése.
 • A minőség vevői szokásokon alapuló jövőbeni becslése.
 • Minőségtudat történelmi áttekintése, ennek változásai.
 • ISO követelmények és MIR rendszerek kapcsolata.
 • A minőség „rendszerszerű megközelítése” ISO 9001 szerint.
 • A minőség „folyamatszerű megközelítése” ISO 9001/IATF szerint.
 • A minőség „kockázatszerű megközelítése” ISO 9001:2018 tervezete szerint.
 • Minőségtervezés, Minőségfejlesztés
 • Szabályozott folyamatok (SPC)
 • 6 szigma folyamatok
 • Lean alapok
 • 5S alapok
 • Kaizen alapok
Írásbeli vizsga
Kinek ajánljuk:

Mindenkinek, aki minőségirányítási (ISO 9001, IATF) rendszert szeretne kiépíteni, vagy működtetni.

Módszer:

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

Vizsga és tanúsítvány:

A képzés vizsgával zárul, amelyről a résztvevők 70%-os eredmény felett az Apave Magyarország Kft. által kiadott kétnyelvű tanúsítványt kapnak, 70%-os eredmény alatt részvételi igazolást állítunk ki részükre. Az eredménytelenül vizsgázóknak díjmentes lehetőséget biztosítunk a sikertelen vizsga pótlására.

Vélemények a képzésről:

  Kérdések és válaszok:

  Tanúsítás

  • Milyen változásokat hoz magával a 2015-ös ISO frissítés? Mely szabványokat érinti, mik az alapvető különbségek a jelenlegihez képest? Lesz strukturális változás a könnyebb integrálhatóság érdekében?
   Jelenleg még csak az ISO 9001 tervezete szintjén tudunk válaszolni.Legfőbb változás az Üzleti kockázat szerű megközelítés lesz!Előzőekben a rendszer majd a folyamatszerű megközelítés volt a szabványalkotók középpontjában.Minden szabványt érinthet, ami az ISO 9001 struktúráját használja.Sok változást fog generálni, ebből kiemelném:Megelőző tevékenységek rész elmarad, helyébe lép majd az Üzleti kockázat rész.Szervezet kialakítását is a Vevő elvárásának tükrében fogja nézni (megfelelő kompetencia).Strukturális változások lesznek, több helyen is változni fog ez, kiemelném a Termék előállítási részhez kapcsolódó területeket, amikkiemelt szerepet kapnak ebben a változásban.Bővebben ajánlom figyelmébe az erre célra kialakított 1 napos képzésünket, ami segít a felkészülésben a tervezett változások tükrében.

  A képzés díja:*

  Kedvezményes ár:40 000 Ft (partner kedvezménnyel, tanúsítási partnereink számára)

  Normál ár:45 000 Ft (amennyiben nem az Apave (korábban Vincotte) tanúsítja)

  A képzés helyszíne és időpontja:

  Helyszín Cím Időpont és ütemezés
  1

  További képzés helyszínek és időpontok:

  Helyszín Cím Időpont és ütemezés
  2
  Kihelyezett
  Megrendelő telephelyén
  Megrendelő igénye szerint

  * A tréning és/vagy a vizsga díja 1 főre értendő. és a feltüntetett összeg az ÁFA-t nem tartalmazza.

  Képzéseink jelentős része elérhető online formában is!

  Online kurzusainkat, élő közvetítéssel tartjuk meg.

  Az oktatásokat a Google Hang­outs Meet szolgáltatás segítségével tesszük elérhetővé. A szolgáltatás használata ingyenes, és lehetővé teszi, hogy minden résztvevő azonos időben csatlakozzon az oktató által elindított élő közvetítéshez. Lehetőséget biztosít arra, hogy halljuk és lássuk egymást, valamint az oktató prezentációját is követhetjük (a képernyőmegosztás funkció segítségével).

  Ahhoz, hogy elérje képzésünket, szélessávú internethozzáféréssel, valamint egy hangszóróval és mikrofonnal ellátott eszközzel (számítógéppel, tablettel vagy okostelefonnal) kell rendelkeznie. Bizonyos képzések esetén, azok részletes leírásánál, az esetlegesen szükséges további feltételekről is tájékozódhatnak.

  Kollégáink elküldik Önnek a jelentkezéskor megadott e-mail címre az online képzés eléréséhez szükséges linket, mely segítségével egy kattintással tud csatlakozni a csoporthoz az Ön által kiválasztott képzési időpontban.

  A képzést szervező kollégáink folyamatosan rendelkezésre állnak, így ha bármilyen akadályba ütközik, készséggel segítenek.

  Kihelyezett képzéseink:

  A kihelyezett képzéseink cégre szabott, kontakt illetve online módon valósulnak meg.

  Letölthető anyagok

  Kapcsolattartók:

  • PÓR Valéria

   akadémia igazgatóhelyettes

   Lean, készségfejlesztés, e-learning, Six Sigma

   mobil: +36 70 443 2014

  • PÁNY Gabriella

   tréning menedzser

   autóipari képzések, minőségügy

   mobil: +36 70 945 6627