Apave International

Az Apave egy olyan párizsi központú, tudásalapú vállalat, amely komplex és a megrendelő személyére szabott, magas szakmai színvonalú megoldásokat kínál nemzetközi szinten, immáron 150 éve. Partnereink azért választanak minket, mert terhet veszünk le a vállukról, s így ők arra összpontosíthatnak, amiben a leginkább jók: a saját üzleti kiválóságukra.

Büszkék vagyunk arra, hogy 10 700 kollégánknak köszönhetően – független szakértőként – jelenleg is több mint 200 000 ügyfelet szolgálunk ki világszerte a tanúsítás, a környezetvédelem, a munkavédelem, a tanácsadás és a képzés területén, biztosítva ezzel vezető vállalatok döntéshozóinak teljes nyugalmát, és reményeink szerint a jövőben az Önét is.

5 kontinensen és 50 országban segítünk ügyfeleinknek teljesítményük optimalizálásában a technikai, környezeti és emberi kockázataik csökkentésével.

Apave International

 

Az Apave 150 éves szimbóluma a Ginkgo Biloba

A Ginkgo Biloba egy csodálatos fa, amely akár a 40 méteres magasságot is elérheti. Gyakran „negyven érme", illetve „ezüst barack" fa néven is emlegetik. Tagja a ginkgoaceae családnak, amely a világ egyik legrégebbi facsaládja. Különleges képessége, hogy alkalmazkodni tud a környezetéhez, miközben továbbra is hű marad önmagához. Ezért választotta az APAVE százötven éves évfordulójának szimbólumaként.